Per continuar amb el procés de registre o sol·licitud a la nostra plataforma, us demanem que ens proporcioneu una còpia de la vostra Declaració Anual de Residus Industrials (DARI). Volem destacar que aquest document és de caràcter públic i la seva utilització es realitzarà de manera legal i en compliment de totes les regulacions aplicables segons l’article 31 de la llei 22/2011, del 28 de juliol, de residus i sòls contaminats.

Entenem i respectem la confidencialitat i seguretat de les vostres dades. No utilitzarem la informació proporcionada de manera il·legal o per a fins no autoritzats. La DARI es sol·licita amb l’únic propòsit de millorar el sistema de gestió de residus.

En acceptar aquesta sol·licitud i proporcionar la vostra DARI, confirmeu que enteneu la naturalesa pública d’aquest document i que esteu d’acord en compartir-lo amb nosaltres pels fins establerts anteriorment. A més, ens comprometem a mantenir la vostra informació d’acord amb les lleis de privadesa i protecció de dades aplicables.

Si teniu alguna pregunta o preocupació sobre la sol·licitud de la DARI o l’ús que en farem, no dubteu en posar-vos en contacte amb el nostre equip de suport.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.